Blog

Τα JOIN Juice Bars ειναι για οσους διψουν για ζωη

Σε λίγο θα βλέπουμε ωραίο, περιποιημένο και γουστόζικο μαγαζί στην Αθήνα και θα είμαστε απολύτως σίγουροι ότι ήρθε από Θεσσαλονίκη. Έχουμε καταλάβει εδώ και καιρό ότι οι άνθρωποι εκεί πάνω είναι πραγματικά πολύ καλοί στους χώρους εστίασης και συνήθως τα concepts τους πετυχαίνουν και εξαπλώνονται. Τα JOIN Juice Bars είναι μια ακόμα τέτοια περίπτωση και είμαστε πολύ τυχεροί που εδώ και λίγους μήνες έχουμε ένα JOIN και στην Αθήνα.

 

 

Επισκέφθηκα το μαγαζί στο Σύνταγμα, πριν λίγες ημέρες, κάθισα αρκετή ώρα, απόλαυσα την όμορφη ηρεμία στην άνετη τραπεζαρία, χάρηκα με την ευγένεια του προσωπικού, τονώθηκα με τον χυμό μου και χόρτασα με το χρωματιστό energy bowl που επέλεξα! Στην επόμενη επίσκεψη, θα πάρω μαζί και laptop και θα κάτσω εκεί να δουλέψω, είναι ιδανικός ο χώρος για κάτι τέτοιο.

 

 

Στη Θεσσαλονίκη, τα JOIN είναι πολύ γνωστά, τα τελευταία χρόνια, και μόλις δημοσίευσα την πρώτη μου φωτογραφία από εκεί, έλαβα πολύ θετικά σχόλια από διάφορους φίλους Θεσσαλονικείς, που τα έχουν κάνει στέκι. Από ό,τι κατάλαβα, έχουν πολύ όμορφη φιλοσοφία και όταν ένα μαγαζί έχει μια συγκεκριμένη φιλοσοφία που ακολουθείται πιστά από όλους τους συνεργάτες, πάει καλά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν γίνεται να πουλάς ένα τόσο όμορφο προϊόν, όπως είναι οι χυμοί, δεν γίνεται να πουλάς βιταμίνες και καλή υγεία και να είσαι μουτρωμένος/αγενής/βαρετός. Όσο καλό και να είναι το προϊόν σου, πρέπει να συνοδεύεται από καλή εξυπηρέτηση και φιλικό/καθαρό περιβάλλον, γιατί ο πελάτης, τώρα όσο ποτέ, κοιτάζει το σύνολο και ενδιαφέρεται για κάθε μικρή λεπτομέρεια, όταν πληρώνει για κάτι. Αυτά τα βασικά, περί καθαριότητας και καλής εξυπηρέτησης, το JOIN τα διαθέτει και με το παραπάνω.

 

 

Ωστόσο, εγώ προσέχω πολλά περισσότερα πράγματα σε έναν χώρο εστίασης, από τον μέσο πελάτη, και με μεγάλη μου χαρά είδα ότι τα JOIN έχουν και πολύ ωραία παρουσία στα social, ένα πολύ χαρούμενο site, μοντέρνα εικόνα, χιούμορ και πρωτότυπα ονόματα στα προϊόντα τους. Για μένα, όλα αυτά παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο. Όταν ένας επιχειρηματίας έχει στύψει το κεφάλι του για να κατεβάσει ιδέες και όταν έχει διαλέξει προσεκτικά τους συνεργάτες του, ώστε η εικόνα της επιχείρησής του προς τα έξω να είναι τόσο καλή, αξίζει περισσότερο την προσοχή μου.

 

 

Αν μπείτε, λοιπόν, στις σελίδες των JOIN στα social, αλλά και στο site τους, θα διαβάσετε ενδιαφέροντα άρθρα, θα ενημερωθείτε για τα trends της υγιεινής διατροφής, θα απολαύσετε όμορφες, λαχταριστές φωτογραφίες και θα ξέρετε ήδη, πριν την επίσκεψή σας, αυτό που θέλετε να δοκιμάσετε. Αν και η επιλογή είναι δύσκολη και σίγουρα δεν θα φτάσει μία και μοναδική επίσκεψη. Το JOIN στην Ρόμβης γίνεται άνετα στέκι, προσφέρεται για πρωινό πριν τη δουλειά, για μεσημεριανό διάλειμμα ή απογευματινές συναντήσεις. Είναι alcohol & smoking free και υπάρχει για όσους διψούν για ζωή, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

 

Οι επιλογές σε χυμούς, smoothies και energy bowls είναι πολλές και σίγουρα σε καλύπτουν, αλλά μπορείς να φτιάξεις κι εσύ τον δικό σου συνδυασμό, γιατί το σημαντικό είναι να απολαμβάνουμε ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που θέλουμε. Τα energy bowls γίνονται και με γάλα σόγιας, οπότε αν είσαι vegan σίγουρα θα φύγεις χορτάτος, και περιέχουν συνδυασμούς φρούτων με super foods, προσφέροντας το καλύτερο δώρο στον οργανισμό μας. Τα σάντουιτς και οι σαλάτες, επίσης, διατίθενται σε ποικιλία γεύσεων και ετοιμάζονται τη στιγμή της παραγγελίας. Όλα τα υλικά είναι ποιοτικά και ολόφρεσκα!

 

 

Στις σελίδες μου στα social, θα δεις, προσεχώς, περισσότερες φωτογραφίες από τις επισκέψεις μου στο JOIN.

 

JOIN Juice Bars, Ρόμβης 24 – Αθήνα

No Comment

Post A Comment